Förläng sommaren på balkongen!

Balkongerna är snart klara och med anledning av det har styrelsen valt att ta fram ett alternativ till installation av el på sin balkong. Efter genomgångna offerter så har vi kommit fram till att leverantören är Gullikssons El. 


Följande gäller för om man vill ha ett eluttag till balkongen. Uttaget kommer monteras på en sidovägg på balkongen och ledningen kommer dras från kontakten i vardagsrummet närmast balkongen (gäller 3:orna). Liknande lösning kommer gälla 1:or och 2:or. Vid installation är det viktigt att plocka bort sina möbler framför vägguttagen i vardagsrummet. 

  • Tidsplan: Installation gäller i höst 2020. Sista anmälningsdag är 7 september. Vi hoppas arbetet kan påbörjas så fort som möjligt, men vi får be att återkomma om exakta tider. 
  • Höjd av montering: 2 höjder att välja på 0,5 eller 1.0 m
  • Antal uttag: 2 


Kostnad (alla priser är inkl rotavdrag): Priset kommer skilja sig lite om man har den gamla eller nya elcentralen. Vi har i samband med offerten även fått offert på byte av elcentral. 

  • 6 600 kr för installation om man sedan tidigare har bytt elcentral 
  • 7 800 kr för installation om man har den gamla elcentralen. Eftersom då behöver de montera en separat jordfelsbrytare bredvid den existerande elcentralen (1 200 kr) . 
  • 13 100 kr om man vill byta elcentral i samband med installation (6 500 kr). Då slipper man kostnaden för en separat jordfelsbrytare. 


Anmälan görs till Magnus Lundstedt 

Tel: 010-410 10 02

Mail: magnus.lundstedt@gullikssonsel.se